Marozsán a legjobb német futballista

Az újságírók a Lyon magyar játékosát látták idén a legjobbnak.

Gabay Balázs
2017. 09. 19. 6:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Marozsán Dzsenifer eddig sem szűkölködött a díjakban, elismerésekben, újabb platformon választották szakmája legjobbjának. A 4 éves kora óta Németországban élő futballistát ezúttal a Német Újságírószövetség szavazásán választották meg a legjobb német játékosnak a nők között. Korábban a Kicker lap voksolásán futott be az első helyre.

A 25 éves támadó volt már aranycipős U17-es világbajnokságon, a német válogatottal nyert Európa-bajnokságot és olimpiát is. Előző csapatával, a Frankfurttal Bajnokok Ligája-győztes lett, majd tavaly a világ egyik legjobb csapatához, a Lyonhoz igazolt, mellyel újra elnyerte a trófeát.

Bár élete legnagyobb részét Németországban töltötte, a Nemzeti Sportnak idén júniusban arról beszélt, hogy büszke magyarságára

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.