Újabb játékost igazolt a Chelsea a Leicester Citytől

Danny Drinkwater öt évre szóló szerződést írt alá.

MTI
2017. 09. 01. 8:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 27 éves válogatott középpályás öt évre szóló szerződést írt alá a Stamford Bridge-en. Brit médiainformációk szerint a londoni klub 38 millió eurót fizetett érte. N’Golo Kante már tavaly júliusban a Chelsea-hez igazolt a Leicestertől.

Drinkwater a fővárosi egyesület hatodik nyári igazolása Willy Caballero, Antonio Rüdiger, Tiemoué Bakayoko, Alvaro Morata és Davide Zappacosta mellett. Az olasz válogatott Zappacosta ugyancsak az átigazolási időszak utolsó napján érkezett a Torinótól.

Az angol válogatott középpályás, Ross Barkley ugyanakkor az utolsó pillanatban meggondolta magát, és miután a felek már mindenben megegyeztek, ő pedig csütörtökön este megérkezett a Chelsea-hez orvosi vizsgálatra, végül hátat fordított, s visszament az Evertonhoz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.