Wenger elismerte, hogy 100 millió eurót kínáltak Lemarért

„Mind támadásban, mind védekezésben remekül használható, ám ő nem akarta elhagyni a Monacót” – mondta róla.

MTI
2017. 09. 03. 13:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának vezetőedzője elismerte, 100 millió eurót (30,5 milliárd forintot) fizettek volna az AS Monacónak Thomas Lemar játékjogáért.

A szakember az egyik francia tévécsatornának nyilatkozott arról, hogy a 21 éves támadó középpályás volt az első számú nyári kiszemeltje, ám a hatszoros válogatott játékos úgy döntött, marad a hercegségbeli együttesnél.

„Lemar fantasztikusan bánik a labdával, mind támadásban, mind védekezésben remekül használható, ám ő nem akarta elhagyni a Monacót” – mondta a Hollandia elleni csütörtöki világbajnoki selejtezőn két gólt szerző játékosról Wenger.

Lemar 2015-ben 3,7 millió euró (1,1 milliárd forint) ellenében csatlakozott a Caentől a Monacóhoz, amellyel azóta francia bajnokságot nyert, és Bajnokok Ligája-elődöntőt játszott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.