A San Siróban verte a Juventus a Milant, Higuaín századossá vált

A vendégek sikerével 12 pontra nőtt a két csapat között a különbség a tabellán.

MTI
2017. 10. 28. 19:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vendég torinóiak mindkét gólját Gonzalo Higuaín szerezte, aki ezzel a 100. és 101. találatát érte el a Serie A-ban. A vendégek sikerével 12 pontra nőtt a két csapat között a különbség a tabellán.

A fordulót harmadikként kezdő Juventus, a legutóbbi hat kiírás bajnoka, a megszerzett 3 ponttal beérte a Napolit, amely vasárnap játszik. A tíz kör után második Internazionale hétfőn lép pályára.

A nyáron megerősített Milan továbbra sem játszik eredményesen az erősebb csapatok ellen, Vincenzo Montella együttese a Juventus előtt az Internazionalétól, a Romától, a Laziótól és a Sampdoriától is kikapott.

A Juventus és a Milan eddig 226 tétmeccset vívott egymással, és a mérleg a Juvénak kedvez: 67 vereség mellett 86-szor nyert és 73 döntetlent ért el.

Az AS Roma hazai pályán 1-0-ra verte a Bolognát az olasz labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának szombati esti mérkőzésén. Az összecsapást Stephan El Shaarawy döntötte el a 33. percben.

Nagy Ádám az idény során először a kezdőcsapatban kapott játéklehetőséget a vendégeknél, és az 57. percben cserélte őt le Roberto Donadoni vezetőedző.

Serie A, 11. forduló:
Milan–Juventus 0-2 (0-1)
AS Roma–Bologna 1-0 (1-0)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.