Egy francia találatával nyert a Manchester United a Tottenham ellen

A MU lépéselőnybe került, s megerősítette második helyét a tabellán.

MTI
2017. 10. 28. 13:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A listavezető Manchester City, amely korábbi négy idegenbeli fellépésén is diadalmaskodni tudott, újabb sikerével megőrizte ötpontos előnyét a Manchester Uniteddel szemben.

A fordulónak az ötödik helyről nekivágó Arsenal a Swansea City ellen folytatta hibátlan otthoni menetelését, az FC Liverpool pedig, amely utóbbi három fellépésén mindössze két pontot gyűjtött, s csak a kilencedik volt a tabellán, az újonc Huddersfield ellen megőrizte hazai veretlenségét, 3-0-s győzelemmel tartva otthon a három pontot.

A házigazda Manchester United nyerte az angol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának szombati rangadóját. A Tottenham Hotspur elleni találkozót csereként pályára lépő francia Anthony Martial 81. percben lőtt gólja döntötte el.

A MU – amely ebben a szezonban továbbra is százszázalékos az Old Traffordon – lépéselőnybe került, s megerősítette második helyét a tabellán. Az első idegenbeli vereségét elszenvedő Tottenham továbbra is harmadik.

Premier League, 10. forduló:
Manchester United–Tottenham Hotspur 1-0 (0-0)
Arsenal–Swansea City 2-1 (0-1)
Crystal Palace–West Ham United 2-2 (0-2)
FC Liverpool–Huddersfield 3-0 (0-0)
Watford–Stoke City 0-1 (0-1)
West Bromwich Albion–Manchester City 2-3 (1-2)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.