Milan–Juventus 730 millió néző előtt?

A televízió segítségével több mint kétszáz országban lehet majd látni a szombati összecsapást.

MTI
2017. 10. 27. 15:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A milánói klub honlapjának pénteki beszámolója szerint a meccsre minden jegy elkelt – ez több mint 78 ezer nézőt jelent –, ezért a San Siro Stadion pénztárai nem is nyitnak ki.

A televízió segítségével több mint kétszáz országban látni lehet majd az összecsapást, amit az előzetes becslések szerint hozzávetőleg 730 millió ember néz majd.

A sajtótribünön is minden hely gazdára talált, több mint 250 olasz és külföldi újságírót, több mint ötven fotóst akkreditáltak, kamerával pedig körülbelül háromszázan dolgoznak majd a mérkőzésen.

A díszpáholyban ott lesznek többek között Giampiero Ventura szövetségi kapitány mellett olyan egykori legendás játékosok, mint Franco Baresi, Daniele Massaro és Filippo Galli.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.