Vizeletet dobtak a vendégdrukkerek közé, örökös kitiltás a jutalmuk

A Tottenham kivizsgálta az esetet, és azonosította az elkövetőket.

MN
2017. 10. 31. 8:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Örökös eltiltással büntette két szurkolóját a Tottenham Hotspur futballklub, miután az érintettek vizeletet dobtak a vendégdrukkerek közé múlt szerdán, a West Ham United elleni Angol Ligakupa-mérkőzésen.  

A Wembley Stadionban rendezett meccset a rivális nyerte 3-2-re, s a találkozó után a közösségi médiában terjedni kezdett egy videofelvétel, amelyen az látható, hogy egy Spurs-drukker egy üvegbe vizel, majd egy másik az ellenfél táborába hajítja azt. 

A Tottenham kivizsgálta az esetet, és azonosította az elkövetőket. „Ez a fajta viselkedés nem elfogadható, így a videón látható mindkét személy életre szóló eltiltást kap” – mondta a klub szóvivője a Sky Sports csatornának.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.