Zárt kapus a Barcelona meccse

Biztonsági okokból döntöttek így.

MTI
2017. 10. 01. 14:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Biztonsági okokból zárt kapus az FC Barcelona–Las Palmas mérkőzés a spanyol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában – erről a klub adott ki hivatalos közleményt nem sokkal a 16.15 órára kiírt találkozó előtt a vasárnapi függetlenségi népszavazás során történt atrocitások miatt.

A spanyol kormány által alkotmányellenesnek nyilvánított és betiltott függetlenségi referendum elleni rendőri intézkedések során katalán egészségügyi források szerint 38 ember sérült meg. A komolyabb összecsapások Barcelona belvárosában történtek.

A Las Palmas korábban közölte, hogy az egységes Spanyolország támogatásaként spanyol zászlóval ellátott mezben lép pályára a Camp Nou stadionban.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Barcelona halasztást kért, a szókimondó hátvéd, Gerard Piqué pedig szégyenteljesnek nevezte a vasárnapi incidenseket.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.