Egy szurkoló fejberúgásáért járt az első meccs előtti piros lap

Patrice Evra „lemásolta” Eric Cantona hírhedt kung-fu rúgását, csak ő még a kezdés előtt volt otromba.

Radványi Benedek
2017. 11. 03. 7:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ritkán látott ostobaságot követett el Patrice Evra az Európa-liga csütörtöki játéknapján. Az Olympique Marseille Guimaraesbe utazott, s a találkozó előtt a csapatot elkísérő szurkolók a játékosokat szidták a pálya mellett. 

A Ligue 1-ben negyedik helyen álló franciák védőjét nem tudni, pontosan mi bőszítette fel annyira, hogy társaival együtt közel merészkedjen, azt meg végképp nem, hogy hirtelen miért rúgta fejbe az egyik drukkert.

A 36 éves, 81-szeres válogatott hátvédet a játékvezető kizárta a mérkőzésről, ezzel elmondhatja magáról azt is, hogy ő az Európa-liga történetének első olyan játékosa, akit azelőtt kiállítottak, hogy pályára lépett volna. No meg arra, hogy egy korábbi sztárhoz, Eric Cantonához hasonlítják. A Manchester United játékosának 1995-ös elhíresült jelenete:

A többi EL-eredményről és a magyarok szerepléséről itt olvashat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.