Fradi-ügy: „a táborvezetők átverték a klubot”

Megszólalt a Bonyha nevű szurkoló barátnője, de lehet, mindezt valaki álprofil mögé bújva tette.

MN
2017. 11. 09. 7:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint ismert, a Ferencváros-Debrecen mérkőzés szünetében kialakult tömegverekedésben egy ember könnyebben, kettő súlyosan megsérült.

A rendőrség és a klub továbbra is keresi azokat a verekedőket, akik összetűzésbe kerültek egy korábbi vezérszurkolóval a meccs alatt. Az illető késsel megsebesített többeket, majd alaposan megverték.

Most megszólalt az incidens során súlyosan megsérült, Bonyha nevű szurkoló barátnője. Már ha tényleg ő osztotta meg gondolatait a Facebookon, ugyanis könnyen elképzelhető, hogy álprofillal van dolgunk.

Mint írja, „a srácok négyen mentek ki a meccsre, kizárólag szurkolni. A táborvezetők átverték a klubot, mert megígérték, nem lesz bántódásuk a fiúknak. A szemükbe nem merték mondani, hogy rájuk fognak menni. Hazudik az összes. Előre kitalálták, rávettek több csoportból is embereket, aztán negyvenen rámentek Bonyhára, a többi tíz a barátjára, nála kés sem volt, de majd ezt lehet látni a felvételeken. Bonyha önvédelemből az életét védte, megölték volna.”

Hozzáteszi: „Majd kiderül az igazság, ami fájni fog, ugye táborvezetők?”

Érdemes kiegészíteni mindezt azzal, hogy a Fővárosi Főügyészség arról számolt be a minap, hogy a sértett védekezésül használta a nála lévő kést, így vizsgálják a jogos védelmi helyzet fennállását.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.