Kazah bajnok lett Kleinheisler László csapata

Elek Ákos együttese, a Kajrat Almati pedig ezüstérmes.

MTI
2017. 11. 05. 11:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A liga honlapja szerint az élvonal utolsó fordulójában, vasárnap az Asztana házigazdaként 2-0-ra legyőzte az FK Akzsajik csapatát, ezzel vált biztossá, hogy megvédi címét és sorozatban negyedszer diadalmaskodik.

Kleinheisler augusztus 22-én, a skót Celtic elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn megsérült, azóta nem játszott. A kazah bajnokságban három, a BL-selejtezőben hat mérkőzés jutott neki.

A Kajrat Almati hazai pályán 3-2-re megnyerte az FK Aktobe elleni meccset, de mivel riválisa is győzött, nem tudott a tabella élére kerülni. Elek Ákos kezdő volt, majd a 74. percben lecserélték. A védekező középpályás a bajnokságban 27, az Európa-liga-selejtezőben négy meccsen lépett pályára az idényben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.