Luxemburgi vereség: Urbán Flórián nekiment Orbán Viktornak

„Tényleg nem zavarja, hogy milliárdokat öl bele a semmibe?” – tette fel a kérdést a miniszterelnöknek.

MN
2017. 11. 10. 10:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor, Szélesi Zoltán és Horváth Ferenc ellen kelt ki a Luxemburg elleni vereséget követően Urbán Flórián.

„Sokan hittük, hogy az Andorra elleni vereségnél nincs lejjebb. De bizony van!” – írta Facebook-bejegyzésében. A korábbi negyvenszeres válogatott labdarúgó kiemelte: egy olyan fiatalembert neveztek ki szövetségi kapitánynak, aki „eredményt nem ért el a futballban, de még egy edzést nem vezetett le önállóan”, és akinek a meccs utáni nyilatkozata „vérlázító”.

„Miniszterelnök úr! Maga tényleg nem fog véget vetni annak, hogy fideszes seggnyalók vezessék a magyar labdarúgást? Nem kéne legalább a futballban elfelejteni a politikát és a szakmára helyezni a hangsúlyt? Magát tényleg nem zavarja, hogy milliárdokat öl bele a semmibe? Az akadémiai rendszer bevezetése óta nem neveltek ki egyetlen olyan labdarúgót, aki európai élcsapathoz tudott volna kerülni. Luxemburg-Magyarország 2:1...” – fogalmazott Urbán Flórián.

„Szövetségi kapitány Szélesi Zoltán. Ugye maga is látja, hogy ennél már nincs lejjebb? Ha a belga fiatalember sem fog eredményt elérni, ki lesz a következő kapitány? Az a Horváth Ferike, akinek több veresége van edzőként, mint győztes meccse? Bátran szégyellje magát mindenki, aki ennek az eredménynek a részese. Mondom, mindenki. Maga is!” – zárta sorait az Újpest egykori játékosa.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.