Piros lappal tért vissza Szalai Ádám

A Hoffenheim 3-1-re kikapott a Braga vendégeként.

MN
2017. 11. 24. 6:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar válogatott csatár a 66. percben, 1-0-s hazai vezetésnél csereként állt be, majd a 97. percben második sárga lappal kiállították. A győztes portugál együttes a sikerével biztosította helyét a kieséses szakaszba – írja az MTI.

Az esti mérkőzéseken pályára lépett másik magyar játékos, Kádár Tamás végig a pályán volt, de együttese, a már továbbjutott Dinamo Kijiv 3-2-re alulmaradt a Skenderbeu Korce otthonában.

Az esti összecsapásokon a Braga mellett a Partizan, a Milan, az Atalanta és az Olympique Lyon jutott tovább csoportjából.

Szalai combközelítő izma szeptember elején, a Lettországgal szembeni vb-selejtezőn sérült meg súlyosan, ezért le kellett cserélni, és az Európa-bajnok portugálok ellen már nem is léphetett pályára.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.