Sérültekre és későn csatlakozó igazolásokra hivatkozik a Fradi edzője

Thomas Dollnak esze ágában sincs váltani, és arra kért mindenkit, hogy a tényeket nézzék.

MN
2017. 11. 03. 8:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, Thomas Doll állítja, a sajtóból értesült arról, hogy korábbi klubjánál, a Hamburgnál szóba került a neve. „Ez nem újdonság, ha valaki alatt inog a kispad, nyomban velem riogatják. Így volt ez az elmúlt években is” – próbálta emelni saját nívóját a pénteki Nemzeti Sportban.

Kijelentette: „Eszem ágában sincs váltani. A legjobb helyen vagyok. Nagyszerű klubnál, nagyszerű helyen dolgozhatok. És ami legalább ilyen fontos, jelentős célokért hajthatok.”

Ám a célok között már nem szerepelhet a címvédés a Magyar Kupában, miután a Kisvárda kiejtette őket. Az NB I tabelláját ugyanakkor vezeti a Fradi, a Videotonnal azonos pontszámmal állnak az élen.

Az elmúlt időszak nehézségeit a később csatlakozókkal és a sérülésekkel indokolta: „A sok távozó után az újak közül többen csak később tudtak bekapcsolódni a munkába. A brazil Pedroso, aki mostanra erőssége lett csapatunknak, a szabadságáról érkezett hozzánk. Négy-öt hétre volt szükség, mire erőnlétileg felépítettük. Később megsérült Hajnal Tamás, Gera Zoltán, és Otigba Kenneth is kidőlt a sorból, hogy a többiekről már ne is beszéljek. Sohasem szerettem panaszkodni, úgyhogy csak arra kértem mindenkit, a tényeket nézzék. Ehhez képest annyi kritikát kaptunk abban a gyengébb időszakban, de annyit ”

Szombaton, az OTP Bank Liga 15. fordulójában 15.30-as kezdéssel rendezendő Ferencváros–Debreceni VSC mérkőzésen visszatérnek a B közép ultrái a Groupama Arénába.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.