Mészöly Géza újra a Vasasnál dolgozhat?

A Vasas az előző szezonban az első három hely környékén táncolt, most pedig négy pontra van a kiesőhelytől.

MN
2017. 12. 05. 8:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyszer fenn, egyszer lenn. A közhelyre jelen esetben élő példa az NB I-ben szereplő Vasas, amely az előző szezonban az első három hely környékén táncolt (bronzérem lett a vége), az idei évadban pedig a kieséssel kacérkodik. Egészen pontosan négy pont választja el a kiesőhelytől, s az angyalföldi együttes kapta a második legtöbb gólt a bajnokságban.

A Nemzeti Sport arról ír, hogy „kudarcsorozat hatására mindenesetre megindultak a találgatások, és úton-útfélen hallani, hogy Mészöly Géza visszatér nevelőegyesületéhez”. A lap az edzőváltással kapcsolatban kereste a klubot és magát az edzőt is, de érdemi megerősítést nem kaptak.

Mészöly korábban 2006 júliusától 2009 decemberéig ült a Vasas kispadján.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.