Petry és Vincze is ott lesz a Bicskei-emléktornán

Ezúttal is ott lesz az 1984-es ifi-eb-győztes magyar csapatból 10-11 játékos.

MN
2017. 12. 28. 18:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatodik alkalommal rendezik meg a Bicskei Bertalan labdarúgó-emléktornát Vásárosnamény Sportcsarnokában pénteken 11.30-tól. Mint minden alkalommal, ezúttal is részt vesz az 1984-es ifi-eb-győztes magyar csapatból 10-11 játékos a tornán. Egyebek között ott lesz a Hertha BSC kapusedzője, Petry Zsolt, aki 11-esölő volt a győztes tornán. Annak ellenére is fontosnak tartotta a részvételt, hogy nagyon kevés pihenőidőt kaptak a német klubtól, mert már január közepétől kezdődik a bajnokság.

Mint a szervező, Krizán Sándor a Magyar Nemzetnek elmondta, ott lesz még az eseményen Zsivóczky Gyula, Vincze István, Deák Sándor vagy épp Szélpál László is. 

A rendezvény költségeibe a Magyar Labdarúgó Szövetség is besegít. A helyszínen pedig nagyjából kétszáz néző követheti majd a történéseket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.