Sorozatban 13. alkalommal sem talált legyőzőre a Manchester City

Pep Guardiola csapata vesztett helyzetből állt fel a West Ham United ellen.

MTI
2017. 12. 03. 18:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A listavezető Manchester City egygólos hátrányból fordított a West Ham United ellen az angol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának utolsó mérkőzésén vasárnap – írja az MTI.

A szünet előtti hajrában a vendégek szereztek vezetést, ám a második félidőben óriási mezőnyfölényben lévő házigazdák minden tekintetben ellenfelük fölé nőttek, sok helyzetük közül pedig kettőt értékesítettek. Az 57. percben Nicolas Otamendi egyenlített, a 83. percben pedig David Silva – aki a héten egy évvel, 2020-ig hosszabbította meg a szerződését – a győzelmet érő gólt is megszerezte.

Az éllovas Manchester City a tizenötödik fordulót követően is megőrizte veretlenségét, Josep Guardiola csapata sorozatban tizenharmadik bajnokiját nyerte meg. Jövő héten a második helyen álló városi riválisukkal, a Manchester Uniteddel meccselnek majd.

Szombat:

Arsenal–Manchester United 1-3 (0-2)
Brighton–Liverpool 1-5 (0-2)
Watford–Tottenham Hotspur 1-1 (1-1)
Everton–Huddersfield Town 2-0 (0-0)
Leicester City–Burnley 1-0 (1-0)
Stoke City–Swansea City 2-1 (2-1)
West Bromwich Albion–Crystal Palace 0-0
Chelsea–Newcastle United 3-1 (2-1)

Vasárnap:

Bournemouth–Southampton 1-1 (1-0)
Manchester City–West Ham United 2-1 (0-1)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.