Elhagyja Ronaldo a Real Madridot?

A klub állítólag felhatalmazást adott a portugál támadónak, hogy tárgyaljon a nyári átigazolásáról.

MN
2018. 01. 21. 14:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Real Madrid engedélyt adott Cristiano Ronaldónak, hogy tárgyalni kezdjen nyári átigazolásáról – írja a Yahoo Sport. A portál úgy tudja, a két legesélyesebb csapat, amely szóba jöhet, a Paris Saint-Germain és a Manchester United.

Logikus lépés lenne, ha Ronaldo a korábbi csapatához igazolna, hiszen nem titok, hogy a Unitednek már jó ideje fáj a foga a portugál támadóra, ám a legstabilabb pénzügyi háttérrel – amely Ronaldo igényeinek is megfelelne – egyedül a katari tulajdonú PSG rendelkezik.

Ronaldo viszonya az utóbbi hónapokban megromlott Florentino Pérezzel, a Real Madrid elnökével. A klub még a szezon végén ígérte meg, hogy megemelik a portugál támadó alapfizetését, mivel az sokkal elmarad Neymarétől vagy Messiétől.

Ronaldónak 2021-ig van szerződése a Reallal, de abból ki lehet vásárolni. A Yahoo szerint százmillió euróért már elengednék a csatárt a madridi klubtól.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.