Hétfőn hosszabbít Piqué a Barcelonánál

A játékos szerződése 2022-ig szól.

MTI
2018. 01. 27. 12:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A négyszeres Bajnokok Ligája-győztes, világ- és Európa-bajnok válogatott védővel már régebben megállapodott a katalán klub vezetése, az egyezség hivatalos szentesítésének az időpontja volt csupán kérdéses.

A megújított szerződést, amely Piqué kivásárlási árát 500 millió euróban szabja meg, ünnepélyes keretek között a Barca stadionjában, a Camp Nouban látják el kézjegyükkel a felek, majd kora délután sajtótájékoztatót tartanak.

Piqué ősbarcásnak számít, aki a klubban nevelkedett tízéves kora óta, bár egyszer eligazolt, 2004 és 2008 között Angliában, a Manchester Unitednél futballozott. 2008-tól viszont ismét a Barcát erősíti, és eddig 25 jelentősebb címet szerzett a katalán élcsapattal, amelynek színeiben eddig 424 mérkőzést játszott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.