Kilencszer élesztettek újra egy fiatal magyar focistát

Duhaj Ádám a pálya szélén összeesett, és leállt a pulzusa.

MN
2018. 01. 28. 14:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kakucson vívott felkészülési meccset a Dabas U19-es csapata, amikor a csapat fiatal focistája összeesett – írja a Bors a Foci a Köbön blog beszámolója alapján.

Duhaj Ádám gólt lőtt, majd később cserét kért. A pálya szélén összeesett, és leállt a légzése, pulzusa.

Farkas Krisztián, a csapat edzője a blognak elmondta: két perc volt hátra, amikor Ádám jelezte, hogy lemenne a pályáról, és egy perc múlva le is ment, mert a cipője nyomta a lábát. „Lesétált az oldalvonalnál, hogy odajön hozzám, a kispadhoz, de nem jutott el odáig Az oldalvonal mellett tartózkodók állítják, a kapu mögött még kinyújtózott, mintha szúrna a szíve, aztán összeesett” – fogalmazott. Mint mondta, mire a mentő Budapestre ért, már stabil volt Ádám állapota. A fiatalt jelenleg a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán ápolják, mesterséges kómában tartják.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.