Veserepedést szenvedett az MTK női focistája

„Adri felugrott fejelni, amikor a cseh kapus hátulról, felhúzott térddel eltalálta.”

MN
2018. 01. 31. 7:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MTK női futballcsapata a Sparta Praha ellen játszott egy potsdami teremtornán, ekkor történt, hogy Oláh Adrienn súlyos sérülést szenvedett.

„Adri felugrott fejelni, amikor a cseh kapus hátulról, felhúzott térddel eltalálta. A játék először ment is tovább, a bíró nem látott szabálytalanságot, játékosunk azonban a földön maradt és nem mozdult. Kovács Zoltán gyúrónk először úgy vélte, az ütközés után beszorult a levegő a tüdejébe, de Adri keservesen elkezdett sírni és nagy fájdalomról panaszkodott” – nyilatkozta az MTK edzője, Szabados György a Nemzeti Sportnak.

A játékost kórházba szállították, s miután Oláh vizelete véres lett, kiderült, megrepedt a veséje, ezután artroszkópos beavatkozással megszüntették a belső vérzést. A 18 éves lány már elhagyta az intenzív osztályt és hamarosan hazautazhat, de Budapesten még tovább kezelik majd.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.