Zlatan zöld utat kapott – irány Los Angeles?

A Manchester United nem fogja akadályozni Zlatan Ibrahimovicot, amennyiben távozni akar a klubtól.

MTI
2018. 01. 29. 14:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

José Mourinho vezetőedző annak kapcsán nyilatkozott erről, hogy brit médiaértesülések szerint a 36 esztendős csatár az észak-amerikai bajnokságban (MLS) szereplő Los Angeles Galaxyhez igazolna.

„Ha igaz az, hogy Zlatan egy másik ország másik csapatában képzeli el a jövőjét, én segíteni fogok neki, és megteremtem az ehhez szükséges feltételeket” – fogalmazott a portugál tréner.

Ibrahimovic 2016-ban szerződött a Unitedhez, s bár nyáron lejárt a szerződése, sőt, el is hagyta az együttest, végül újabb egy évre aláírt. Tavaly áprilistól november elejéig térdsérülés miatt nem játszhatott, majd az év végén újra megsérült, azóta nem lépett pályára. Ennek kapcsán Mourinho hozzáfűzte, a csatár keményen dolgozik, hogy újra focizhasson a Premier League-ben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.