Kórházba került Mészöly Kálmán

Egy vírusos megbetegedés miatt gyengélkedik a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya.

MN
2018. 02. 05. 6:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rosszullét miatt kórházba szállították Mészöly Kálmánt, a magyar válogatott egykori szövetségi kapitányát vasárnap – írja a Blikk.

„Sajnos valóban nincs jól az édesapám, s jelenleg kórházban van egy vírusos megbetegedés miatt” – mondta a bulvárlapnak ifjabb Mészöly Kálmán, hozzátéve, hogy abban bíznak, hamarosan jobban lesz és felépül az édesapja, további részleteket az állapotával kapcsolatban nem árult el.

Mészöly január 11-én kapott életműdíjat az év sportolói gálán, amit személyesen vett át a Nemzeti Színházban, elérzékenyült, elsírta magát.

A magyar labdarúgó-válogatottban 61 meccsén hat gólt szerző védő az elmúlt időszakban többször is betegeskedett, prosztatával műtötték.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.