Rijad Mahrez gyerek módjára duzzog

El akart igazolni, nem jött össze, most nem jár edzésre az algériai focista.

MTI
2018. 02. 02. 13:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rijad Mahrez sorozatban harmadik alkalommal sem jelent meg csapata, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Leicester City edzésén – írja az MTI.

A BBC beszámolója szerint a 26 éves algériai válogatott futballista a téli átigazolási szezonban a Manchester Cityhez szeretett volna szerződni. A Premier League listavezetője sajtóhírek szerint 65 millió fontot ajánlott érte, jelenlegi klubja azonban 95 milliót kért.

A felek végül nem tudtak megegyezni, s mivel január 31-én lejárt az átigazolási határidő, Mahrez maradt a Leicester City alkalmazásában, bár tüntetésképpen egyelőre nem jelent meg a csapat edzésein.

Mahrez 2014 januárjában igazolt a Leicester Cityhez, amellyel 2016-ban óriási bravúrral bajnoki címet szerzett. Abban a szezonban a szélsőt választották meg az angol élvonal legjobbjának.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.