„A jó dolgok is véget érnek egyszer” – Ibrahimovic távozik

Azonnali hatállyal szerződést bontott a Manchester United Zlatan Ibrahimoviccsal, aki Amerikában köthet ki.

MN
2018. 03. 23. 8:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A jó dolgok is véget érnek egyszer, itt az ideje, hogy két fantasztikus szezon után elhagyjam a Manchester Unitedet. Köszönöm a klubnak, a szurkolóknak, a csapatnak, az edzőnek, a stábnak és mindenkinek, aki részese volt a történetem ezen szakaszának.” Ezzel a szöveggel jelent meg poszt csütörtök késő este Zlatan Ibrahimovic Instagram-oldalán.

Great things also come to an end and it is time to move on after two fantastic seasons with Manchester United. Thank you to the club, the fans, the team, the coach, the staff and everybody who shared with me this part of my history. #foreverred

Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) által megosztott bejegyzés,

Nem sokkal korábban az MUközleményben jelezte: azonnali hatállyal szerződést bontottak a svéd csatárral, akinek szép jövőt kívántak.

Amerikai sajtóértesülések szerint Zlatan Ibrahimovic az észak-amerikai profiligában (MLS) érdekelt Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatával kötött kétéves szerződést, ám ezt még hivatalosan senki nem erősítette meg.

Az eddig is biztos volt, hogy a 36 esztendős svéd csatár a következő szezont már nem a Manchester United alkalmazásában tölti, miután José Mourinho vezetőedző még március elején úgy nyilatkozott, a játékos az idény végén távozni fog.

Ibrahimovic 2016-ban szerződött a Vörös Ördögökhöz, és bár tavaly nyáron lejárt a kontraktusa, és úgy tűnt, el is hagyja az együttest, végül újabb egy évre aláírt. Tavaly áprilistól november elejéig térdsérülés miatt nem játszhatott, majd az év végén újra megsérült, azóta nem lépett pályára Premier League-meccsen.

A játékos úgy nyilatkozott, hogy bár 2016-ban lemondta a válogatottságot, ha felépül, akár a vb-n is játszhat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.