Busquets lábujjtörés miatt három hétig nem játszhat

Veszélyben a Bajnokok Ligája-negyedöntő-szereplése is.

MTI
2018. 03. 15. 15:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 29 éves játékos az angol Chelsea elleni szerda esti Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő-visszavágón sérült meg. A klub csütörtöki közleményében jelezte, hogy Busquets közel három hétig nem szerepelhet, miután a jobb lábán a kisujjában hajszáltörés keletkezett.

A futballista így nem léphet pályára a vasárnapi Athletic Bilbao és a március 31-i Sevilla elleni bajnokin, valamint a spanyol válogatott soron következő két barátságos összecsapásán, a németek, illetve az argentinok ellenin.

A Barcelona a BL negyeddöntőjében is érdekelt, amelynek két felvonását április 3–4-én és 10–11-én rendezik. Kérdés, hogy Busquets addigra felépül-e.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.