Dárdaiék ikszeltek, Szalai nem játszott, a Bayern parádézott

Hat gólt rámoltak be a bajorok a Hamburgnak.

MTI
2018. 03. 10. 17:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Továbbra is hullámvölgyben van Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC, amely ezúttal otthon játszott gól nélküli döntetlent az Augsburggal a német labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombati játéknapján.

A berliniek védelme ugyan ezúttal is stabil volt, azonban az elmúlt hetekhez hasonlóan a támadósor ezúttal is hadilábon állt a gólszerzéssel, így sorozatban negyedik Bundesliga-mérkőzésén nem talált a hálóba.

A Hoffenheimben nem kapott lehetőséget Szalai Ádám, a magyar válogatott támadó a kispadról nézte végig, ahogyan társai hazai pályán 3-0-ra legyőzték a Wolfsburgot.

A Hamburg már-már hagyományosan óriási pofonba szaladt bele a Bayern München otthonában, ezúttal a listavezető 6-0-val küldte haza szebb napokat is megélt riválisát.

Péntek:

FSV Mainz 05–Schalke 04 0-1 (0-0)

Szombat:

Bayern München–Hamburger SV 6-0 (3-0)

Hannover 96–Augsburg 1-3 (1-2)

Hertha BSC–Freiburg 0-0

Hoffenheim–VfL Wolfsburg 3-0 (1-0)

Bayer Leverkusen–Borussia Mönchengladbach 18.30

Vasárnap:

VfB Stuttgart–RB Leipzig 15.30

Borussia Dortmund–Eintracht Frankfurt 18.30

Hétfő:

Werder Bremen–1. FC Köln 20.30

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.