Durván megbűnhődik nagyravágyásáért az Újpest középpályása

Windecker József – menedzsere szerint – nyárig egyetlen meccset sem fog játszani, a lila klub egy nyilatkozata miatt bünteti őt.

2018. 03. 22. 10:28
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lassan „döglött aktának” számít Windecker Józsefé, mégsem az. Ismert, az Újpest labdarúgója a téli átigazolási időszakban nemet mondott klubja szerződéshosszabbítási ajánlatára, mondván, nyáron külföldön próbálna szerencsét. Erre válaszul a lilák nyilvánosságra hozták a szerződésajánlat részleteit, hogy mindenki lássa, mit utasított vissza Windecker: havi kétmillió forint feletti alapfizetés, lakás- és kocsihasználat, étkezés, ez mind benne volt a papírokban, erre mondott nemet szintén nyilvánosan a labdarúgó.

Windecker a jelek szerint ezzel igen kibabrált magával, hiszen a középpályást nem vitték el a csapat edzőtáborába, a tavaszi szezonban pedig még a meccskeretbe sem került be, a tartalékegyüttes edzéseit látogathatja.

Rangadó.24.hu most megkereste a játékos útját egyengető ügynököt, Panicos Makedonast, aki teljességgel érthetetlennek nevezte, miért bünteti futballistáját az egyesület.

– Nyárig él a szerződése, addig mindent megtenne a klubért, ha engednék. Sajnos már az átigazolási piac is zárva, így nyárig aligha változik a kialakult helyzet – vetítette előre Makedonas. A menedzser szerint veszélyezteti a játékos pályafutását is, hogy úgy kíván külföldre menni, hogy fél évnyi meccshiány a lábában van, ez szerinte egyszerű bosszú az Újpesttől.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.