Elmaradt a meccs, mégis háromszázezres büntetést kapott a Honvéd

Az MLSZ szerint a klub nem biztosította megfelelően a helyszín biztonságos elhagyását.

MN
2018. 03. 09. 10:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága 300 ezer forintra büntette a Budapest Honvédot – írja az MTI.

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a bajnoki címvédő klubnak azért kell fizetnie, mert múlt szombaton, a Videoton elleni, elmaradt bajnoki mérkőzést követően nem biztosította megfelelően a vendégcsapat részére a helyszín biztonságos elhagyását.

A Videoton vasárnap közölte, hogy a helyszínről való távozáskor pirotechnikai eszközökkel megtámadták a Videoton buszát a Bozsik Stadionnál. Személyi sérülés nem történt, de a Vidi-buszban anyagi kár keletkezett, a klub rendőrségi feljelentést tett.

A Honvéd–Videoton FC mérkőzésre azért nem került sor, mert a játékvezetők meccsre alkalmatlannak tartották a pálya talaját. A Honvéd korábban szurkolóit kérte arra, hogy segítsenek a hólapátolásban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.