Iniestát a Távol-Keletre csábítják, még nem tudja, mit tegyen

Sok minden kavarog a fejében, hiába kötött életre szóló szerződést a katalánokkal.

MTI
2018. 03. 22. 13:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 33 éves középpályás múlt héten jelentette be, hogy komoly ajánlatot kapott a Távol-Keletről, s április végéig hozza meg döntését jövőjéről. „Sok minden kavarog a fejemben, néhány gondolat erősebb a többinél” – mondta Iniesta a Cadena Ser rádióban.

„Még van néhány hetem dönteni, de ez lesz karrierem egyik legfontosabb elhatározása” – jelentette ki a Barcelona saját nevelésű labdarúgója, aki ugyan tavaly októberben „életre szóló\" szerződést kötött a katalán együttessel, de sérülései, illetve Philippe Coutinho érkezése miatt keveset játszik.

„Abban a korban vagyok, amikor változnak a dolgok, s új, izgalmas lehetőségek adódnak” – fogalmazott a világ- és Európa-bajnok játékos, aki szerint ha a sérülések nem szólnak közbe, még két szezonon keresztül helye lenne a Barcelona kezdőcsapatában.

A középpályás 2002-ben debütált a katalán együttesben, és az azóta eltelt időben harminc trófeát nyert, amivel rekorder a spanyol futballisták között.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.