Joachim Löw az Arsenal kispadján?

A korszakos menedzser Arsene Wengert a német labdarúgó-válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya válthatja a legújabb pletykák szerint.

2018. 03. 08. 7:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint a 24.hu kiszúrta, az ESPN internetes szaklap „jól értesült informátorokra” hivatkozva azt írja, az Arsenalnál tényleg eljött az ideje a korszakváltásnak, Arsene Wengertől meg fognak válni, de nem az eddigi jelöltek közül (Brendan Rodgers, Leonardo Jardim) kerül ki az új tréner, hanem a német válogatott sztáredzője, az 58 éves Joachim Löw jöhet.

A váltást persze megnehezíti, hogy Jogi Löw 2020-ig a „német MLSZ-é”, ugyanakkor biztos csábítja a lehetőség, hogy a klubfociban is kipróbálja magát.

Hogy Wengernek mennie kell, ma már nem csak a sajtóban sulykolják, a játékosok környezetéből is hallatszódnak az elégedetlenkedés hangjai. Rossz húzásnak tartották például Alexis Sánchez elengedését, ráadásul épp a Manchester Unitedba, ki kellett volna jönnie vele valahogy a mesternek.

Az Arsenal a téli bevásárlás óta rendkívül rossz passzban van, hiába érkezett a Unitedből az örmény Mhitarjan vagy Dortmundból a gaboni Aubameyang, aligha lesz meg az év végén a BL-főtábla, amitől a bajnokságban 13 pontra van a csapat. Az első számú kupasorozatba talán az Európa-ligából még könnyebben el is juthatnának az angolok, hisz tagjai a nyolcaddöntős mezőnynek, ahol az AC Milan vár rájuk.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.