Mourinho nem bán semmit, de voltak, akik elbújtak az MU-öltözőben

A Sevilla kiverte a BL-ből a Manchester Unitedet, Frank de Boer beszólt a portugál edzőnek.

MN
2018. 03. 14. 10:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nem akarok drámát csinálni ebből a kiesésből, nekünk nincs időnk erre” – nyilatkozta José Mourinho, akinek csapata, a Manchester United a Sevillától elszenvedett 2–1-es hazai vereség miatt nem jutott be a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe.

A portugál szakember hozzátette: nem szomorkodhatnak 24 órán át, mert „ez futball, nem a világvége”, és holnap egy új nap kezdődik, szombaton pedig egy új meccs vár a csapatára.

Azt is mondta: „Nem bánok semmit.

Megtettem minden tőlem telhetőt, a játékosok is.

Megpróbáltuk, vesztettünk, ez a futball.”

Romelu Lukaku, aki a szépítő gólt szerezte, így fogalmazott: „Jobban kellett volna képviselnünk azt a minőséget, ami megvan a csapatban. Messzire akartunk eljutni a Bajnokok Ligájában, egy olyan klubnak, mint a United, ezt is kell tennie.” Őt a BT Sport megkérdezte arról is, hogy milyen volt a hangulat az öltözőben, a belga csatár azt mondta: „Néhány játékos elbújt” – bizonyára szégyenében.

Mourinho Frank de Boerral folytatott szópárbaja is újabb fejezethez érkezett, a korábban Rasford alkalmazását kritizáló holland ezúttal így fogalmaztott: „Mourinho mondhatja, hogy én vagyok a Premier League történetének legrosszabb edzője. De ma este ő volt az az edző, aki

csaknem egymilliárd fontot költött el a karrierje során, és mégis, a csapatai így játszanak.”

A mérkőzés összefoglalója:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.