Pályára rohanó drukkerek és verekedés a Premier League-ben

A West Ham United fogadta a Burnley-t, előbbi csapatkapitánya szurkolót kergetett.

Földi Bence
2018. 03. 10. 17:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Káoszba fulladt a West Ham United és a Burnley összecsapása a Premier League 30. fordulójában. A The Guardian beszámolója szerint a hazaiak vezetősége népszerűtlen a drukkerek körében, ezért tüntettek is ellene.

A 67. percben – egy perccel azután, hogy a vendégek vezetést szereztek – egy drukker berohant a pályára – írja az NSO. A biztonságiak lassú intézkedése miatt el is jutott Mark Noble-ig, a hazaiak csapatkapitányáig, aki rátámadt a férfira, és elkezdte lelökdösni a pályáról.

A The Guardian azt írta, a drukkerek a lelátókon is randalíroztak, női biztonságiakat löktek a földre, miközben a klub vezetőségének páholya elé akartak vonulni, hogy kifejezzék véleményüket. Öt perccel később – akkor már kettővel mentek a vendégek – újabb szurkolók lógtak be a pályára, egyikük a szögletzászlóval a kezdőkörbe rohant, le is akarta ott szúrni a földbe.

Végül a West Ham hármat kapott, és egyet sem lőtt, így vereséget szenvedett. Az angol szövetség kivizsgálja a meccsen történteket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.