Láng Zsolt a budapesti parkolás ingyenessé tételét kéri Karácsonytól

Budapest II. kerületének korábbi fideszes polgármestere a kormánypártok nevében arra kéri a főpolgármestert, hogy gondolja meg magát.

Forrás: facebook.com/FideszHU2020. 03. 20. 15:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budapest II. kerületének korábbi polgármestere a Fidesz hivatalos közösségi oldalára feltöltött videóban tájékoztat arról, hogy Karácsony Gergely főpolgármester egyértelművé tette, hogy a koronavírus-járvány terjedése ellenére sem hajlandó ingyenessé tenni a fővárosban a parkolást.

Láng Zsolt a Facebook-on leszögezte, hogy a kormánypárt véleménye szerint ez egy hibás döntés.

A fizetős parkolás felfüggesztése valódi segítség lenne a Budapesten élők számára, a közösségi közlekedés tehermentesítése pedig fontos a koronavírus elleni védekezésben – mondja a Fidesz politikusa a felvételen.

Láng Zsolt a kormánypártok nevében arra kéri a főpolgármestert, hogy gondolja meg magát és tegye ingyenessé a parkolást.

Ezt a lépést a bécsi városvezetés már megtette, itt az idő, hogy a budapesti is hasonlóan tegyen – fogalmaz a videóban Láng Zsolt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.