időjárás 5°C Virgil 2022. november 27.
logo

Hadházy Ákos maga is hazuggá vált a Jobbik elnöke szerint

Munkatársunktól
Forrás: Mandiner
2020.10.12. 19:43
Hadházy Ákos maga is hazuggá vált a Jobbik elnöke szerint

Jakab Péter, a Jobbik elnöke is megszólalt Hadházy Ákos botrányos Facebook-vallomása kapcsán. A Mandinernek nyilatkozva azt mondta: a volt LMP-s képviselő nem kereste meg őt Bíró László ügyében.

Megkereste a Mandiner a Jobbik elnökét Hadházy Ákos hétvégi Facebook bejegyzése kapcsán. Mint megírtuk, a volt LMP-s országgyűlési képviselő a szerencsi időközi választás éjszakáján elismerte közösségi oldalán, hogy egy vállalhatatlan rasszista jelöltet támogatott a baloldal, majd arról is értekezett, hogy Bíró László korrupt.

A botrányos posztra így reagált Jakab Péter:

„Hadházy Ákos addig küzdött a hazug közmédia ellen, míg végül olyanná nem vált, mint ők. Hadházy semmilyen információval nem keresett meg Bíró Lászlóval kapcsolatban engem, mint pártelnököt, ennek ellenére Bíró László lehetőséget adott Hadházy Ákosnak, hogy az otthonában betekintsen minden olyan iratba, amibe szeretne, és kérdéseket tegyen fel minden őt érdeklő témában. Képviselő úr a kampányhajrában el is látogatott Bíró Lászlóhoz, majd 20 perc kérdezősködés után megnyugodva távozott, nem véletlenül, hiszen Bíró Lászlónak nincsenek korrupciós ügyei. Az ellenzéki aktivisták ellenben csalódottak voltak, hogy Hadházy úr mindössze ennyi időre látogatott a választókörzetbe, ahol semmilyen módon nem vett részt az ellenzék kampányában. Pedig szükség lett volna rá, hogy – ahogy én – ő is végigjárja a választókörzet összes települését.”

Hadházyt a pestisracok.hu értesülése alapján fel is jelentették az ügyészségen, korrupciós bűncselekmény feljelentésének elmulasztása gyanúja miatt.

Borsodban becsődölt Gyurcsány baloldali koalíciója

Koncz Zsófia édesapja örökségét kívánja folytatni Borsodban

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.