időjárás 2°C Natália 2022. december 9.
logo

Hollik István: Újabb állomásához érkezett Gyurcsány show-műsora

Forrás: Facebook
2021.05.15. 09:57
Hollik István: Újabb állomásához érkezett Gyurcsány show-műsora

A Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton reggel a Facebook közösségi oldalán nyilvánosságra hozott videóban reagált arra a hírre, hogy Karácsony Gergely, Budapest jelenlegi főpolgármestere indul az előválasztáson.

Hollik István szerint elérkezett a Gyurcsány-show legújabb fejezete, amelyben Karácsony Gergely lép politikai porondra.

Hozzátette, a rendező azonban a háttérből továbbra is Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke, aki már korábban a színpadra hívta a DK ifjúsági szervezetének, a Momentumnak az elnökét, Fekete Győr Andrást, akit a kormánypárti politikus a baloldali pártelnök hírhedtté vált interjúja után a „nemtudom” jelzővel illetett.

Hollik István hozzátette, Gyurcsány Jakab Péterre a politikai cirkuszában a bohóc szerepét osztotta ki. Bevonta a show-ba a feleségét is, most pedig egykori tanácsadóját, Budapest angolul nem beszélő főpolgármesterét tolta előre a reflektorfénybe.

Karácsony már bizonyította hűségét a DK vezetője felé, Gyurcsány összes emberének talált jól jövedelmező beosztást a főváros vezetésében, kifizetőhellyé változtatva ezzel Budapest főpolgármesteri hivatalát.

Hollik elmondta, borítékolható, hogy a show végső győztese a baloldalon egészen biztos a cirkusz igazgatója, Gyurcsány Ferenc lesz. A DK elnöke a porond mögül mozgatja bábjait láthatatlan szálakkal.

 

99% Gyurcsány - 1% Karácsony

Globália hasznos idiótája

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.