időjárás 6°C Virág 2022. november 26.
logo

Kocsis Máté kiosztotta Gyurcsány Ferencet

Mukatársunktól
2021.05.26. 13:35
Kocsis Máté kiosztotta Gyurcsány Ferencet

Miután Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-bejegyzésben emlékeztetett Gyurcsány Ferenc őszödi beszédében hangoztatott hazugságokra, a DK-elnök a poszt alatt, kommentelőként a nemzeti kabinet támadásával reagált. – Magánál nagyobb hamis gazembert nem hordott hátán a föld. A politikai öröksége után még ki meri nyitni a száját? – fűzte hozzá Kocsis Máté Gyurcsány kommentjéhez.

A Fidesz frakció-vezetője úgy folytatta: „Segítek emlékeztetni: rablóprivatizáció, ellopott állami vállalatok, fillérekért elcsencselt ingatlanok, eladósodott ország, becsapott, és tönkretett családok, hazug költségvetés, kormányzatba épült alvilági körök, vérfürdő Budapest utcáin. Ez a maga szűk mérlege. És még az otthona is egy lopott ház. Vastag az a bőr nagyon. Sose feledje:

utolsó csepp vérünkig fogunk harcolni maga ellen. Proszit!”

(A borítóképen Gyurcsány Ferenc volt szocialista kormányfő, a DK elnöke érkezik a volt rendőri vezetők és társaik 2006 őszi eseményekkel összefüggő büntetőperére a Fővárosi Törvényszék Fő utcai épületéhez, ahol tüntetők fogadták a tárgyalás résztvevőit 2013. szeptember 17-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Az őszödi beszéd

Gyurcsány nem kér bocsánatot az őszödi beszédért, tovább hazudik + videó

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.