Orbán Viktor: Ki hol volt, amikor először hallotta az őszödi beszédet?

Gyurcsány Ferenc őszödi beszédéből osztott meg részleteket Orbán Viktor a Facebookon. A DK elnök is beszállt a kommentelésbe.

Mukatársunktól
2021. 05. 26. 13:20
GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2019. október 23. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke sajtónyilatkozatot tesz a párt október 23-i, az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulóján rendezett megemlékezésén a főváros V. kerületében, Nagy Imre szobránál 2019. október 23-án. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

15 éve történt. Ki hol volt, amikor először hallotta az őszödi beszédet? – írta Orbán Viktor szerdai Facebook-bejegyzésében. A csatolt videóban Gyurcsány Ferenc ominózus szónoklatából hallhatók részletek, amelyekben arról beszélt, hogyan hazudtak és tévesztették meg a választókat. Felelősségének beismerése helyett Gyurcsány támadással reagált a kommentszekcióban. – És te hol voltál, mikor a Fidesz szétlopta az egész országot? – írta jobb híján a DK-elnök.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.