Selmeczi Gabriella: Hazudtak reggel, délben és este, ebben már van tapasztalatuk

A kormánypárti politikus a gyermekvédelmi törvényt ért támadásokra reagált keddi, napirend előtti felszólalásában.

2021. 09. 28. 11:07
Bánki Erik; Selmeczi Gabriella
Budapest, 2018. február 21. Selmeczi Gabriella, Fidesz parlamenti képviselője felszólal a háziorvosi ellátásról és az önkormányzatiság jövőjéről, az ellenzék kezdeményezésére tartott vitanapon az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. február 21-én. Balról Bánki Erik, az Országgyűlés gazdasági bizottságának fideszes elnöke. MTI Fotó: Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Magyarország családbarát ország, és kiemelten védi a gyermekeket – rögzítette Selmeczi Gabriella, a Fidesz országgyűlési képviselője a Parlamentben tett napirend előtti felszólalásában. Hozzátette: idén fogadtuk el a pedofilok elleni szigorúbb fellépésről, valamint a gyermekek védelméről szóló törvényjavaslatot. 

A kormánypárti politikus emlékeztetett, hogy az Országgyűlés legnagyobb ellenzéki frakciója, a Jobbik is támogatta a javaslatot.

– Ezután alig telt el pár nap és megindultak a támadások – emlékeztetett a képviselő, kiemelve: sokan úgy kritizálták a törvényt, hogy nem olvasták el a szövegét. Selmeczi kiemelte, hogy a brüsszeli politikusokhoz csatlakozott a hazai baloldal is, „Gyurcsány emberei”.

Hazudtak reggel, délben és este, ebben már van tapasztalatuk

– húzta alá.

Mint a fideszes politikus elmondta, a törvény a kiskorúakat védi és nem szól bele a felnőttek életébe. – Miről is szól akkor a törvény? – tette fel a kérdést Selmeczi, majd közölte: arról, hogy szigorúbb büntetést kapjanak a pedofil bűnelkövetők, továbbá arról is, hogy az óvodákba ne mehessenek be LMBTQ-propagandisták.

– Az Európai Unió Alapjogi Chartája kimondja: a szülők joga, hogy a gyermeküknek szexuális nevelést és felvilágosítást nyújtsanak, amit összhangba kell hozni a nemzeti törvényekkel

– rögzítette a képviselő, aki így folytatta: ezzel Brüsszel szembe megy a saját törvényeivel. 

Továbbá Selmeczi Gabriella felhívta a figyelmet, hogy a nemzeti konzultáció kitöltőinek 97 százaléka egyetért a kormánnyal a gyermekvédelem kérdésében. A politikus szerint a balliberális ellenzék célja világos: „gyermekeink védelme nekik nem számít, amint tehetik, kiszolgálják a liberális érdekeket”.

– Ellentétben sokakkal, az említett törvényt én elolvastam, és örülök, hogy Magyarországon a szülőkre bízzák a gyermekek felnevelését, és nemi holmi genderideológusokra

– idézett egy nyíltan homoszexuális német parlamenti képviselőt a válaszában Rétvári Bence.

Az államtitkár kiemelte, hogy külföldről ismételten megpróbálták Magyarországot támadni, aminek az az alapja, hogy a magyar baloldal szándékosan álhíreket terjeszt. – Ez a törvény csak egy azok közül, amit támadásra akartak felhasználni – tette hozzá.

Rétvári arról is szólt, hogy a gyermekvédelmi jogszabály nem foglalkozik a felnőttek életével.

– Egy civil szervezetnek semmi köze a gyerekekhez. Nem szeretnénk, ha a sokszor Brüsszelből pénzelt LMBTQ-szervezetek bemennének az óvodákba és az iskolákba – húzta alá a politikus, hozzátéve:

a baloldal elbagatellizálja a veszélyt, ahogy a migráció kapcsán is tette.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.