Hibrid háború a holokausztszakértő elleni általános támadás

Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai szakértője szerint az események az egész baloldalt összezavarták.

2022. 01. 09. 11:18
Forrás: Echo Tv
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A holokauszt-szakértő ellen indított balliberális általános támadássorozat az egyik legjobb példa a hibrid hadviselésre 

– szögezte le a Magyar Nemzet kérdésére Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai szakértője, egykori titkosszolgálati vezető, nyugalmazott vezérőrnagy. 

– A nekik nem tetsző politikusok besározása a hibrid háború első frontvonala. A hibrid háború célja, hogy drasztikus támadással lebontani vagy pedig apránként ellehetetleníteni, besározni azokat a személyiségeket, erős egyéniségeket, akik képesek egy politika tömörülés vagy egy korszak milyenségét, minőségét meghatározni, és ez szembe megy a balliberális fősodorral. Végső cél megszüntetni az irántuk táplált közbizalmat, lebontani azt apró lépésenként – tette hozzá a szakértő.

Mint Horváth József emlékeztetett, Veszprémy László Bernát rámutatott arra, hogy Márki-Zay Péter a zsidóságot lejárató posztokat tesz közzé. 

– Ez a tényekkel alátámasztott közlés a szélsőjobbtól a szélsőbalig összeborult ellenzéket annyira megzavarta, hogy általános támadást indítottak a szakértő ellen. Kijelenthetjük, a balliberálisok a jól bevált történelmi eszközükhöz nyúltak, a hibrid hadviseléshez; meg kell semmisíteni a nem az ő érdeküket képviselő szakembert. A lejáratás azonban ezúttal már túlment egy határon: életveszélyesen megfenyegették Veszprémyt és családját. A fizikai megsemmisítés ígérete, illetve – lásd a történelmi példákat – maga a fizikai megsemmisítés is az eszköztárukba tartozik, és adott helyzetben nem félnek használni is azt – fogalmazott a biztonságpolitikai szakértő.

Borítókép: Veszprémy László Bernát

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.