Ceglédi Zoltán: Nem lehetne, hogy inkább befejezzük ezt az egészet?

Több baloldali véleményvezérhez hasonlóan Ceglédi Zoltánnál is elpattant valami Márki-Zay Péter vasárnap esti mondatai után – írja a Mandiner.

Forrás: Mandiner2022. 01. 09. 23:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A publicista Facebook-oldalán osztotta meg a Mandiner cikkét, amelyet az ellenzéki miniszterelnök-jelölt szokásos vasárnapi élő bejelentkezéséről írt. A megosztáshoz kísérőszövegként azt írta:

Nem lehetne, hogy inkább írja ki Áder János jövő vasárnapra a választást, és befejezzük ezt az egészet?

Azonban nem ő az egyetlen a balliberális oldalról, aki nem tudta szó nélkül hagyni Márki-Zay produkcióját. Hont András szintén Facebook-bejegyzésében fejtette ki, hogy kezdi rendkívül kényelmetlenül érezni magát Márki-Zay megnyilvánulásai miatt.

Schiffer András is posztolt a videó kapcsán, ő némi malíciával azt írta:

Mint egy jó sorozat: mindig a legjobb résznél lesz vége. Izgatottan várom a jövő vasárnapot, mert akkor talán azt is megtudjuk, hogy zsidóból vagy melegből van több a Fideszben.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Ceglédi Zoltán (Fotó: Youtube)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.