Szijjártó Péter: Márki-Zay és az ukrán elnök megegyezett, hogy fegyvereket kapjon Ukrajna

A külgazdasági és külügyminiszter közölte, hogy a baloldal javaslata rendkívüli veszéllyel járna hazánk számára.

Forrás: Facebook2022. 03. 29. 10:29
Szijjártó Péter
2022.01.21 Budapest Szíjjártó Péter Fotó: Kurucz Árpád Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje egy Twitter bejegyzésben üzent Ukrajna elnökének, ez az üzenet is bizonyítja, hogy megegyeztek abban, hogy ha a baloldal kormányozna, akkor életbe lépnének a földgáz- és kőolajszállítást érintő szankciók, és fegyvereket szállítana a baloldal Ukrajnába – közölte Szijjártó Péter a Facebook-oldalán közzétett videóban. 

A külgazdasági és külügyminiszter hozzátette: a fegyverszállítmányok azonnal háborúba sodornák Magyarországot. Amennyiben pedig megszavaznák a szankciókat, akkor a fűtés és az üzemanyagellátás veszélybe kerülne.

– Ez rendkívüli veszéllyel járna Magyarország számára, így világos döntés előtt állnak a magyarok: aki a Fideszre szavaz, az a békére és a biztonságra szavaz, míg aki a baloldalt támogatja, az a háborúba való belesodródást kockáztatja

– rögzítette Szijjártó.

Borítókép: Szijjártó Péter (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.