A Mi Hazánk vezetői is leadták szavazatukat

Toroczkai László Ásotthalmon, Dúró Dóra Budaörsön voksolt.

2022. 04. 03. 13:20
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Számunkra arról szólt a kampány, hogy milyen jövőt szánunk Magyarországnak – mondta Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese Budaörsön, miután vasárnap délelőtt a Kesjár Csaba Általános Iskolában férjével, Novák Előddel, a párt alelnökével együtt leadta szavazatát. Dúró Dóra úgy fogalmazott, remélik, hogy minél több embert sikerül megmozgatni ezen a választáson, 

a Mi Hazánk pedig minél nagyobb támogatottsággal kerül majd be az Országgyűlésbe, hogy megkerülhetetlen politikai erővé válva tudja érvényesíteni a programját. Hozzátette: pártja rossz szereplése esetére nem készítettek forgatókönyvet.

Vasárnap délelőtt Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke is leadta szavazatát  az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson az ásotthalmi Szent Gellért közösségi házban kialakított szavazókörben.

A párt vasárnap közleményben tudatta, a Mi Hazánk honlapját is elérhetetlenné tették a Facebook-oldalának törlése után. Mint fogalmaztak, összehangolt, egyre fokozódó DDoS-terheléses kibertámadás érte a Mi Hazánk Mozgalom tegnap este óta elérhetetlenné vált honlapj, így a párt Facebook-oldalának törlése után újabb eszközt vetettek be a harmadik út elhallgattatására. Bár a párt honlapja többszintű védelemmel rendelkezik, ezt a szervezett támadást nem bírta a szerver – közölték.

Ezzel fokozzák a Mi Hazánk eddig is törvénysértő elhallgattatását, melyet az NMHH összesítése is igazol: pusztán 0,2 százalék a híradókban való megjelenési aránya a pártnak, ha a politikusok szereplését tekintjük 100 százalékának.

„A Facebook nemhogy törölte Toroczkai László 207 ezer követővel rendelkező oldalát a 2019-es EP-választási kampányban, de leírni sem szabad kormányfőjelöltünk nevét, monogramját sem, ahogy számos programpontunkat is tilos említeni is a szibériai bérrabtartástól az LMBTQP-felvonulások betiltásáig. Másfél éve szinte a nullára tekerték le Novák Előd Facebook-oldalának elérését, noha 140 ezer követője van. A párt Facebook-oldalának törlése pedig példátlan és jogtalan beavatkozás a választásokba” – olvasható a párt közleményében.

Borítókép: Toroczkai László (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.