Lázár János: Ez a körzet most az egész ország

Csongrád 4-es választókörzetében a legnagyobb a részvételi arány reggel 7 óráig.

Magyar Nemzet
2022. 04. 03. 10:16
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A békére és a biztonságra szavaztam. Magyarországnak komoly és stabil kormányra van szüksége, amely garantálja, hogy kimaradunk a háborúból. Amely azért dolgozik, hogy a válságos időkben is működni tudjon a gazdaság, hogy az emberek biztonsága ne kerüljön veszélybe.

– írta legújabb Facebook-bejegyzésében Lázár János. A politikus kifejtette, ma arra is szavazott, hogy legyen jobb vidéken élni. Hogy érvényt tudjon szerezni annak a programnak, amely több fejlesztést biztosít a vidéki településeknek és több lehetőséget a vidéki embereknek.

„Köszönöm a választóimnak az eddig támogatást. Arra kérem Önöket, hogy ma mindenképp menjenek el szavazni, dacoljanak a lejárató kampánnyal és a rossz idővel is. Támogassák a Fideszt! Ez a körzet most az egész ország”

– zárta bejegyzését a Csongrád-Csanád megyei 4. sz. országgyűlési egyéni választókerületének a képviselője.

Csongrád 4-es választókörzetében a szavazásra jogosultak 2,5 százaléka ment el szavazni reggel 7 óráig, eddig itt volt a legnagyobb részvételi arány az országban. 

Borítókép: Lázár János (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.