Lesz-e autótilalom vasárnaponként Magyarországon? + videó

„Autótilalom vasárnaponként? Mosás helyett ruhaszellőztetés? Legfeljebb 19 fokra fűtött lakás?” – érkeztek a kérdések Nagy Mártonhoz. A gazdaságfejlesztési miniszter videóban válaszolt az abszurd baloldali ötletekre.

Forrás: Facebook2022. 06. 17. 14:17
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Európa nyugati felén egyre aggasztóbb ötletekkel állnak elő az energiaválság kezelésére. Vajon Magyarországon is lesznek ilyen intézkedések?” 

Nagy Márton kiemelte, hogy a kormány megvédi a családokat a magasabb energiaáraktól.

Mi az árstopokban hiszünk, és az árstopoknak a fenntartásában hiszünk, és addig, amíg lehet, fönn is fogjuk tartani őket – tette hozzá a miniszter.

Nagy Márton felhívta a figyelmet arra, hogy „háborús infláció van, amivel szembe kell nézni”.

Hangsúlyozta:

Ugyanakkor nem szabad minden esetben ezeket az áremelkedéseket vagy ársokkokat a családokra önteni, hanem pont ezekben az alapvető termékkörökben – üzemanyag, energia, tehát gáz és villany, élelmiszer és a hitelek – védelmet kell adni.

A gazdaságfejlesztési miniszter kiemelte, hogy a „családokat meg kell védeni ezektől az ársokkoktól”

Borítókép: Képernyőfelvétel (Forrás: Facebook/Magyarország kormánya)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.