Vagyontalan képviselő is található a parlamentben

Az újonc képviselők közül Jámbor András és Bakos Bernadett vagyonnyilatkozata rövidre sikerült.

2022. 06. 02. 12:06
null
2021.06.05. Budapest Tüntetés a Diákvárosért, a Fidesz ellen! címmel meghirdetett, a Fudan egyetem építése ellen szervezett demonstráció Fotó: Kurucz Árpád (KA) Magyar Nemzet képen: Jámbor András, a tüntetés főszervezője, józsefvárosi-ferencvárosi ellenzéki országgyűlési képviselőjelölt Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Határidőre leadták az országgyűlési képviselők a vagyonnyilatkozatokat, amelyek megtalálhatók az Országgyűlés honlapján. Kiderült, hogy a parlamentben debütáló Jámbor Andrásnak, a baloldali, Mérce.hu korábbi főszerkesztőjének a nyilatkozata szerint nem rendelkezik megtakarítással, azonban öröklés útján tulajdonosa lett egy XI. kerületi és egy józsefvárosi társasházi lakásnak is.

Érdekesség, hogy a DK-tól Dobrev Klára mandátumát megöröklő Bakos Bernadett, az LMP képviselője – aki szintén újonc a Tisztelt Házban –

semmilyen vagyonnal nem rendelkezik a nyilatkozat szerint, mivel a dokumentumon mindössze a dátum és az aláírás szerepel, minden más rubrika üresen maradt.

Borítókép: Jámbor András (Fotó: Kurucz Árpád)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.