Ismét lövöldözés volt Szabadkán, a makkhetesi erdő közelében

A helyiek elmondása szerint az eset hajnali fél egy előtt történt.

Magyar Nemzet
Forrás: hirado.hu2022. 08. 27. 15:30
Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismét lövöldözés volt Szabadkán, a makkhetesi erdő közelében, a szerb rendőrség vizsgálja az esetet − hívta fel a figyelmet a Híradó.hu. A tudósítás kiemelte, hogy 

a helyiek elmondása szerint az eset hajnali fél egy előtt történt, és valószínű, hogy migránsok voltak az elkövetők.

A cikk szerint a városban és a szerb–magyar határ közelében egyre több az illegális bevándorló, akik között egyre gyakoribbak az összetűzések. 

 

Mint arról korábban írtunk, pár héttel ezelőtt emberéletet követelő fegyveres összecsapás volt a migránsok által megszállt, Szabadka mellett fekvő Makkhetes-erdőben. A liget kétszer kigyulladt, feltételezések szerint az erdőben táborozó illegális bevándorlók miatt. De az elmúlt hetekben lövöldözéseket lehetett hallani a közeli Horgoson és Martonoson is. 

 

Borítókép: Migránsok sétálnak Rábé és Magyarmajdány között (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.