Túszejtés Soroksáron, brutális erővel vonult ki a TEK + videó

Bozótvágó késsel fenyegetőzve, kislányával zárkózott be egy férfi egy családi házba Soroksáron – írja a rendőrség honlapja. A gyereket a TEK munkatársai kimenekítették, majd ártalmatlanították a férfit, aki ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság indított eljárást.

Forrás: Index2022. 08. 23. 19:46
null
Budapest, 2019. szeptember 27. A Terrorelhárítási Központ munkatársai 2019. szeptember 27-én a IX. kerületi Soroksári úton, ahol három férfi és három nõ megtámadott egy 38 éves nõt, aki nyolc napon belül gyógyuló, könnyû sérülést szenvedett. A verekedés közben egy lövés is eldördült. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budapest XXIII. kerületében, volt élettársa házánál egy bozótvágó késsel jelent meg egy férfi augusztus 23-án fél tizenkettő körül. A rendőrséget a rémült asszony értesítette, akinek sikerült kimenekülnie, a férfi azonban a gyerekkel együtt bezárkózott.

Mivel félő volt, hogy kárt tesz a nyolcéves kislányban, a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége hatolt be a házba. A gyereket sérülés nélkül hozták ki, majd elfogták a 41 éves, egyiptomi állampolgárságú férfit – olvasható az Index cikkében.

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság személyi szabadság megsértésének megalapozott gyanújával indított eljárást, a férfit jelenleg kórházban őrzik.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.