A dollárbaloldal egyáltalán nem tért észhez

Az Alapjogokért Központ szerint a baloldal azért kapja a pénzt a nemzetközi szövetségeseitől, hogy ráerőltesse Magyarországra a szankciók politikáját.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2022. 10. 08. 12:26
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azért fogunk dolgozni, hogy minél erősebb Oroszország elleni szankciókat kényszerítsünk ki az Európai Tanácsból

– emlékeztet a baloldal egyre dagadó választási és kampányfinanszírozási botránya kapcsán a momentumos Cseh Katalin egy, az orosz–ukrán háború kirobbanásakor megfogalmazott kijelentésére az Alapjogokért Központ. A közjogi elemzőintézet bejegyzésében kiemeli: milliárdok gurultak a baloldalhoz, amellyel azt akarták elérni, hogy a jelenlegi kormányzat helyett egy szankció- és háborúpárti kormány vezesse Magyarországot. S bár április 3-án a magyar választók ezt az összeesküvést leverték,

 a baloldal egyáltalán nem tért észhez, továbbra is a háború kiterjesztését és az Európát elszegényítő, hibás brüsszeli szankciók felerősítését követeli. 

Aknamunkájuk oka – folytatják –  egyszerű: a dollárbaloldalt ezért fizetik. 

Azért kapják a pénzt a nemzetközi szövetségeseiktől, hogy ráerőltessék Magyarországra a szankciók politikáját. 

A magyar választók azonban a nemzeti konzultáció segítségével egyszerre üzenhetik meg Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak, hogy nem kérnek a szankciókból és elutasítják a dollárbaloldal javaslatait! Április 3-hoz hasonlóan megüzenhetjük: nemet mondunk Európa és Magyarország kivéreztetésére, és nemet mondunk a magyarországi dollárbaloldalra – hangsúlyozzák a bejegyzésben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.