Albin 2024. március 1.
logo

Pedofil óvodai alkalmazottra csapott le a rendőrség Újbudán

Városháza-gate: Karácsony még nem hallott a gyanúsításokról + videó

Magyar Nemzet
2022.12.01. 13:00 2022.12.01. 14:27
Városháza-gate: Karácsony még nem hallott a gyanúsításokról + videó

Ugyan Karácsony Gergely még nem hallott róla, de befolyással üzérkedés gyanúja miatt három embert hallgatott ki a rendőrség az úgynevezett Városháza-gate ügyben.

Az Anonymus nevű álarcos alak hozott nyilvánosságra tavaly ősszel olyan hanganyagokat, amelyekből az derült ki, hogy a rendkívül értékes Városháza épületegyüttest és a hozzá tartozó telket titokban el akarták adni. 

Az ingatlan kapcsán nemcsak orosz, hanem olasz, amerikai és izraeli befektetőknél is házaltak.  

A rögzített beszélgetések alapján egy olyan kép rajzolódott ki, hogy a fővárosban egy jól körülhatárolható kör jutalékos rendszert működtetett, és bizonyos személyekhez kenőpénzek is kerültek. Karácsony Gergely végig azt állította, hogy nincsen semmiféle ügy. Most mégis több embert gyanúsítottként hallgatott ki a rendőrség. A főpolgármester kérdésünkre azt mondta, hogy állnak minden vizsgálat elé, de őt hivatalosan még nem tájékoztatták erről. Karácsony azt is hozzátette, hogy nyugodt szívvel fogadja az ilyen híreket.

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: Videa)

 

VÁROSHÁZA-GATE

„Megállítja a BKV-t, nem fog sz…rozni”

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.